Maisema-arkkitehtitoimiston kumppanuuspaketti

HUOM! Vihreän kirjan nimien DL on pe 12.1.2024 klo 16.00 (kaikkia muita tietoja voi päivittää joustavasti ympäri vuoden)

Kumppanuus on toistaiseksi voimassa oleva. Riittää siis, että tarkistatte vuosittain tietojen paikkansapitävyyden ja tarvittaessa päivitätte uudet tiedot alta löytyvällä lomakkeella. Toimistoilmoituksen vuoden 2023 tiedot löytyvät täältä. Mikäli haluatte irtisanoa toimistokumppanuutenne, ottakaa yhteyttä mark@maisema-arkkitehtiliitto.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠


Maisema-arkkitehtitoimiston kumppanuuspaketin etuihin kuuluvat

  • Toimistoilmoitus Viherympäristö-lehden Vihreässä kirjassa.
  • Yhteistyönäkyvyys parillisina vuosina järjestettävässä Maisema-arkkitehtipäivässä. Toimiston nimi tulee näkymään automaattisesti sponsoreissa.
  • Ilmainen paikka vuosijulkaisussa. MARK toimittaa kumppaneille vuosijulkaisun taittopohjan, johon toimisto saa itse lisätä haluamansa  tekstit ja kuvat.
  • Kuvallinen ja toimiston omille nettisivuille linkitetty toimistoilmoitus MARK:n nettisivuilla
  • Näkyvyys sosiaalisessa mediassa. MARK:n Facebook-sivulla on mahdollisuus esitellä ja kutsua jäseniä toimiston tapahtumiin (norm. 200 € (tai 500 € MAP logo + somepaketti). MARKin Instagram-tilin kaappaus viikoksi kerran vuodessa teemalla “Maisema pääosassa”.
  • Au-lehden tilaus toimistolle. Arkkitehtiuutiset au on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä arkkitehtuurin alan ajankohtaislehti. (norm. 75 € vuositilaus)


Kuvallinen toimistoilmoitus MARKin nettisivuilla

MARKin nettisivujen toimistoilmoitusten yhteyteen on mahdollista lisätä 1-4 kuvaa alla olevan kaavion mukaisesti.

Maisema-arkkitehtitoimiston kumppanuuspakettiin liittyminen ja tietojen päivittäminen 2024 


HUOM! Vihreän kirjan DL on pe 12.1.2024 klo 16.00 (kaikkia muita tietoja voi päivittää joustavasti ympäri vuoden)

Toimistoilmoituksen yleistiedot

(Jos tiedot ovat säilyneet samana edellisvuodesta, ei niitä tarvitse kirjoittaa uudelleen. Pakolliset kohdat on merkitty tähdellä.)


Toimistoilmoituksen jäsentiedot

Vihreässä kirjassa ja MARKin nettisivuilla julkaistavassa toimistoilmoituksessa on perinteisesti ilmoitettu kaikkien toimistossa työskentelevien MARKin varsinaisten jäsenten nimet. Vuodesta 2024 alkaen toimistoilmoituksessa ilmoitetaan toimistossa työskentelevien MARKin varsinaisten jäsenten ja opiskelijajäsenten määrät ja nimiä ei ilmoiteta erikseen.

Voit tarkistaa viime vuonna ilmoitetut tiedot tästä linkistä.


Toimistoilmoituksen kuvat MARKin nettisivuille

Tarjoamme mahdollisuuden lisätä 1-4 toimiston töitä esittelevää kuvaa MARKin nettisivujen toimistoilmoitusten yhteyteen. Kuvat asetellaan nettisivuille yllä näkyvän kaavion mukaisesti. Kuva ei ole pakollinen.

Haluatko 1-4 toimiston töitä esittelevää kuvaa MARK:n nettisivuille toimiston yhteystietojen yhteyteen?

Yhteystiedot kumppanuuspakettiasioissa

Kumppanuuspaketin laskutustiedot

Käyttämänne laskutusosoitteen tyyppi