Maisema-arkkitehtipäivät

Kolmas maisema-arkkitehtipäivä on saatu pakettiin, kiitos kaikille osallistuneille, esiintyneille, yhteistyökumppaneille ja työntekijöille erinomaisesta tunnelmasta! Tässä valokuvia tunnelmasta Bio Rexissä sekä tiivistelmät pääpuhujien luennoista.

Päivän aikana ja sen päätteeksi saamamme palaute on ollut huikean positiivista: tapahtuma koetaan antoisaksi ja tärkeäksi niin kollegojen kohtaamisten, tuoreiden ajatusten kuin yllättävienkin näkökulmien vuoksi. Kohtaamisten merkitys näkyi tänä vuonna myös jatkojen valtavalla osallistumisprosentilla, puolensataa meikäläistä viihtyi pitkälle puoleenyöhön! Tämän vuoden tulevaisuus-teema osui yleisöön ja päivän luentoanti koettiin eheäksi ja monipuoliseksi. Teema nousikin edellisen seminaarin osallistujien toivelistalta, joten palaute tuntuu hyvältä. Kiitos myös rakentavasta palautteesta, se auttaa orientoitumaan eteenpäin.

Kun tarkastellaan kahden vuoden rytmillä eteenpäin, on vuosi 2016 Vihervuosi-teeman ja Maisema-arkkitehtiliiton 70-vuotisen taipaleen juhlan aikaa. Mitä kaikkea maisema-arkkitehtien ammattialaseminaari voisi seuraavaksi tarjota? Kerrothan johtokunnalle ajatuksesi tai ilmoittaudu tulevaan työryhmään!

 

MAISEMA 3.0 -työryhmän puolesta:

Sini Parikka
kulttuurintuottaja
maisema-arkkitehti yo

 

Katso valokuvia tapahtumasta:

http://tiny.cc/np9dox